Híreink

Legújabb kirándulásaink és eseményeink

Az Erdélyi Kárpát Egyesület (EKE) nemkormányzati non-profit civil szervezet, 1891-ben alapítva Kolozsváron.
Az EKE céljai: a természetes és az épített örökség védelme, a zöld turizmus művelése és népszerűsítése, a kulturális értékek védelme és népszerűsítése.
Több évtized kényszerszünet után, 1991-ben az EKE újraalakult és napjainkban 18 erdélyi településen van fiókszervezete kolozsvári központtal.
Az EKE kéthavonta megjelenteti közlönyét Erdélyi Gyopár (Floare de Colţ) névvel.

A szatmárnémeti fiókszervezet 1994-ben alakult egy kicsi de lelkes természetszerető csoport által ” Egészséges környezetben élő, egészséges társadalom” eszméjével.
Azóta a tagok létszámában és a tevékenységi köreiben, dinamikusan növekszik.

A megnőtt aktivitás és a további fejlődés érdekében 2001- ben mint a kolozsvári adminisztrációtól független, önálló jogi személy is bejegyzésre került ” Erdélyi Kárpát Egyesület – Szatmárnémeti (EKE-Szatmárnémeti), Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare (SCA-Satu Mare)” néven.

Tevékenységeink

 

Ședințe Foto de Familie

Amintirile sunt tot ce ne rămân, timpuil trece  , copii cresc . Fiecare etapă a vieții e minunată în felul ei , hai să inramama aceste clipe și etape minunate , să înrămam IUBIREA !

 

 

Portrete

Nu lasă timpul să treacă, surprinde clipe  minunate de neuitat din viață  copilului tău ; emoția, bucuria lacrimile, fericirea .

 

Nou Născuți

Nu lasă să treacă momentele în care bebelușul tău, face cunoștință și se acomodează cu această lume!…

 

 

Nuntă

Vreau să fiu și eu alături de voi împreună cu părinții și prietenii  voștri , într-una din cele mai importante zile din viață voastră! Să înrămam ipreuna , amintirea și emoția  acestui eveniment ….

Hai să facem această zi  de neuitat !

 

 

Portofoliu sedinte foto profesionale

Sedinta foto de familie, fotografie pentru evenimente in familie. O sedinta foto de familie are ceva special, fotografiile create transmit multa emotie parintilor dar si copiilor cand vor creste mari. Sedinte foto family realizate in studioul nostru sau outdoor.