Kedves látogatónk!

Az Erdélyi Kárpát Egyesület – Szatmárnémeti több mint huszonöt éve tevékenykedik azért, hogy minél több emberrel megismertesse és megszerettesse természeti értékeinket. Egészséges életre és természetszeretetre buzdítja a fiatalokat, változatos túrái által pedig a környék természeti és kulturális értékeire hívja fel a figyelmet. 

Ahhoz, hogy nonprofit egyesületünk működni tudjon, az Ön támogatására is szükségünk van. A jelenlegi törvények értelmében Ön szabadon rendelkezhet  az adója 3,5%-áról. Fontos leszögezni, hogy nem az Ön fizetéséből, nyugdíjából vonják le ezt az összeget. Ha Ön nem rendelkezik róla akkor az az államkasszában marad.

Fel szeretném ajánlani az adóm 3,5%-át az Erdélyi Kárpát Egyesület számára!

Mit kell tennem?

1. Először is ki  le kell tölteni a formanyomtatványt

  • Ha egy évre szeretné felajánlani a jövedelemadóját az alábbi formanyomtatványt töltse le: PDF
  • Ha két évre szeretné felajánlani a jövedelemadóját az alábbi formanyomtatványt töltse le: PDF
  • Ha szeretne több példányt is letölteni, kitölteni ismerősei, munkatársai bevonásával, szívesen segítünk, az egyesület irodájában is van lehetőség nyomtatásra.

2. Ki kell tölteni a formanyomtatványt

  • Ha nem boldogul a nyomtatvány kitöltésével akkor ajánljuk az alábbi mintát, melyben fiktív adatokkal mutattuk be, hogy a nyomtatványt hogyan kell helyesen kitölteni:

3. Adja le a formanyomtatványt: 

  • Személyesen vagy postai úton a helyi Adóügyi Igazgatósághoz (ANAF)
  • Vagy egyesületünkhöz, ezt megteheti személyesen, vagy akár be is dobhatja a postaládánkba. Ideiglenes címünk Ion Budai Deleanu 2-es szám. A postaládánk az EKE logójával van jelölve.
  • Több felajánlás esetén segítünk a nyomtatványok egyesülethez való eljutásában is.

4. Meddig kell leadnom a nyomtatványt

  • A leadás határideje május 25 a helyi Adóügyi Igazgatóságnál (ANAF), vagy május 24. ha hozzánk hozza be.

Ne feledje, önnek ez egy kis figyelmesség, de számunkra a működésünk kulcsa! Minden kedves felajánlást szívből megköszönünk!