Kedves látogatónk!

A Pénzügyi Törvénykönyv módosítása által a román állampolgarok számára is lehetőség nyílt, hogy felajánlják évi összjövedelmi adójuk 2%-át civil szervezetek számára. Figyelem, nem a fizetésből vonódik le ez az összeg, hanem az államnak mindenképpen befizetett összegből. Lehetőség nyílt arra, hogy Ön határozza meg azt, hova is jut, milyen célt szolgál az adója kis része.

Támogassa az Erdélyi Kárpát Egyesület – Szatmárnémeti tevékenységét ezáltal járuljon hozzá a Túr Menti Védett Területek természeti értékeinek megörzéséhez. Adományával eszközt ad kezünkbe mellyel megvédhetjük közös természeti értékeinket!

Idén az adományokból befolyt összeget a sérült vadállatok rehabilitálására és a Sárerdőn létrehozott rehabilitációs központ fenntartására szeretnénk fordítani

Mit kell tennie?

– Töltse ki és juttassa ela helyi pénzügyi hatóságokhoz a 230-as vagy 200-as számú űrlapot, vagy behozhatja irodánkba, melynek címe: Stefan cel Mare u. 6 sz. és mi továbbítjuk azt.

Letöltheti innen:

Ha szeretné egyesületünket támogatni, ezt nagyon egyszerűen megteheti, kitöltve a D230 űrlapot személyes adataival (I. Date de identificare a contribuabilului) és aláírva a lap alját (Semnătura contribuabil).